fredag 15 augusti 2008

Röda bröders brister

Jag ansluter mig till Christian Stenevis protest mot att inte låta Yang Pei Yi synas i TV under OS-invigningen. Uppmärksamma läsare kommer ihåg att jag listade den stackars flickan som en av mina favoritartister nyligen här på bloggen.

4 kommentarer:

David sa...

Haha, jag har gått runt ett par dar nu och sagt tvärtom, det är en show, man drar fram den snyggaste. E-Type gjorde det där i 10 år innan hon den tjocka som egentligen sjöng blev ok att ha på scenen, det är inget kinesiskt fenomen.
Om en musikal har en snubbe som sjungit sin stämma grymt men dansar som en spastiker så kan man väl dra ner mannen från scenen och låta hans stämma ligga på musikbandet.

Ok att alla ska få spela i P-11 och att alla får diplom på skol-olympiaden på mellanstadiet, men när man kör en OS-invigning så måste man få toppa laget. Dessutom har jag inte sett något bevis på att tjejen är förkrossad över att inte få ha synts, hon kanske är glad att få ha sjungit, vilket det ju inte var tänkt att hon skulle göra från start, hon är kanske en team player och nöjd som fan.

David sa...

Jag vill bara tillägga en sak, även om jag tycker de får göra vad de vill när de bygger sin OS-show så tror jag att de gjorde en fet miss som inte lät Yang Pei Yi sjunga.

Att ha en liten tös som inte är supersockersöt men med vacker röst kunde ju ha blivit nog så effektfullt, så i sin iver att allt skulle vara perfekt missade Kina chansen att få sin egen Paul Potts.

Anonym sa...

Fast här är en fundering:
Går det inte att hitta en unge som är både söt och kan sjunga bland 1,3 miljarder kineser (eller hur många de nu är)?
Och slippa förödmjuka ett förskolebarn genom att tala om för hela världen att hon inte är söt nog?
Dessutom tycker jag att hon är rätt söt..

Poncho sa...

Ja, inte är hon ful i alla fall.