måndag 8 september 2008

Return of the man

Haha, jag har 160 vänner på Facebook! Vilka i h*vete är alla de?

Facebook har ju i alla fall bidragit med möjligheten till 2000-talets vackraste gärning.
För sprang pojken på regnvåta öde gator i en medelstor amerikansk stad och gastade "I'm in love!". Idag delger han världen genom den lilla raden "Pojken är inte längre singel". Vackert.

Annan sak som är vackert är Entourage. De är tillbaka! Och det lovar gott.

7 kommentarer:

David sa...

Haha, sen får man också den fina förmånen att få en "X är nu i ett förhållande" om sina ex, komplett med glada festbilder på det söta paret.

Jag vill sålla bland mina facebook-vänner, känns som att det nu är mina facebook-flyktigt-bekanta eller facebook-whodats?

Poncho sa...

Jag vet vad du menar David. Så är livet. Men man har ju alltid chansen att få se "X är inte längre i ett förhållande". Och segerns sötma är ju alltid sötare än nederlagets bitterhet. Man måste leva på hoppet vet du.

David sa...

Hörde talas om någon som löste den svåra frågan om hur man "blir ihop" nu när man inte är 10 år och kan fråga chans längre, genom att fråga om de inte skulle ändra facebook-status. Romantiken är död.

Poncho sa...

Jag tycker att det är precis tvärtom. Eller åtminstone så att romantiken är död, länge leve romantiken! Allt förändras och får andra rutiner. Att i ett svep kunna kungöra sin kärlek till "hela världen" är ju fruktansvärt romantiskt.
Det är ju lite av dagens lysning.

David sa...

Jo, det beror sig väl på ens relation till det hela, jag betraktar väl mer någon annans facebook-relation, än min egen, så att säga^^

Sett entourage nu då? Kommentar!

Malene sa...

Jag hatar alla jävla lyckliga face book-människor. Speciellt de snygga.



www.smakligtochgott.blogspot.com är en blogg med väldigt fint bröd! Kolla in dem.

David sa...

Väl rutet Malene! Jag instämmer till fullo.